lid worden

Beste RED!-bekende,

We wensen je een goed, beter, best en een 'te watergek' 2023 met vele momenten om te koesteren!
Wat je je ook hebt voorgenomen, hou het niet bij dromen! Laat alles in 2023 ook uitkomen!

Ofwel ben je reeds langer lid van Reddingsclub Demervallei vzw (RED!), ofwel nam je gedurende de afgelopen jaren deel aan één of meer opleidingen of bijscholingen georganiseerd door RED!
 Wellicht doet deze gelegenheid zich in het sportseizoen 2023 opnieuw voor. We kijken er alvast naar uit. Door deel te nemen aan zulke organisaties en lid te zijn, steun je alvast de werking van de reddingsclub en de federatie.

Red!vzw behoudt het jaarlijks lidgeld nog steeds op 55 €, ondanks dat alles duurder is geworden.

De voordelen van het lidmaatschap bij RED! waarvan je kan genieten vind je onderaan. We hopen je in 2023 (opnieuw) te mogen verwelkomen in onze club! Het zwembadwater wacht op jou!

Wil je (opnieuw) lid worden, dit kan via je persoonlijk profiel “Mijn RedFed” in de RedFed applicatie: https://redders.isbapp.be/ords/f?p=121.
Wellicht zal het systeem je al kennen en vraag je een nieuw wachtwoord aan om in te loggen. Indien je e-mail adres niet gekend is, zal je dit per mail aan info@redfed.be moeten melden. Als je nooit lid bent geweest en ook nog geen redder bent zal je eerst een login moeten aanmaken.
Van zodra je ingelogd bent in de RedFed-app, krijg je 4 keuzebalken.
Bij de eerste 'Profiel' kan je je profiel aanpassen. Bij het laatste 'Lidmaatschappen' kan je je lidmaatschap aanvragen. Selecteer 'Reddingsclub Demervallei', lidmaatschap 'R+' indien je wil genieten van korting op de bijscholing en het tijdschrift de Boei wenst te ontvangen (lidmaatschap R is enkel verzekering tijdens de clubactiviteiten en lidmaatschap C is voor personen die competitie Reddend Zwemmen wensen deel te nemen). Selecteer de gewenste periode (1/1/2023-31/12/2023). Vanaf 1 september kan je aansluiten voor de periode van 1/9/2023 tot 31/12/2023 aan het verlaagde tarief van 30 euro)

Info en inschrijvingsmodaliteiten aangaande opleidingen, bijscholingen en activiteiten zijn te vinden op deze website van de club.

Samen gaan we voor een boeiend en waterveilig 2023!
Take care, come safe!

Namens het bestuur,

Steven Galicia - voorzitter

Tim De Roover - ondervoorzitter

Kristel Crombez - secretaris-penningmeester

RED! vzw
BE09 3300 7312 8657

Voordelen lidmaatschap RED!

• verzekering tijdens alle RED! trainingen, opleidingen en bijscholingen
• wekelijkse training: elke donderdag van 19u30 tot 20u30 (4 banen) en van 21u15 tot 22u30 (6 banen) en elke vrijdag van 21 tot 22u30 (2 banen) in het zwembad Demervallei te Aarschot.
Ook al heb je misschien niet steeds de kans of de tijd om naar de wekelijkse trainingen van de club te komen, dit is totaal vrijblijvend.
• deelnemen aan één (voor redders jaarlijks verplichte) erkende bijscholing voor Redders in onze club voor slechts 20 € (RED! organiseert jaarlijks 8 bijscholingen) (prijs bijscholing voor niet leden is 55 euro, je hebt als RED!lid dus een korting van 35 euro!)

! Denk eraan: ook je ziekenfonds betaalt een stuk van je lidmaatschap terug!
Bij de aansluiting van het lidmaatschap wordt automatisch een digitaal mutualiteitsattest opgemaakt. Het clublid kan naast zijn/haar digitaal lidkaart (die sinds 2021 actief is), ook het digitaal mutualiteitsattest raadplegen in zijn/haar persoonlijk 'Mijn RedFed'.

• Lidmaatschap van RED! betekent meteen lidmaatschap van RedFed, de Vlaamse Reddingsfederatie vzw.:

• driemaandelijks tijdschrift “de Boei” van RedFed, met interessante weetjes en artikels
• korting van 15 euro op andere provinciale/publieke bijscholingen
• verzekering tijdens alle opleidingen en activiteiten van RedFed

Vanaf een tweede gezinslid bedraagt het lidgeld 45 €.
 Wanneer je reeds lid bent in een andere RedFed-club, betaal je slechts 45 €. 
Indien je reeds rechtstreeks lid bent van de RedFed, betaal je slechts 5 €

Lid worden kan door het aanvragen via de RedFed applicatie 
en storting van 55 euro op rekeningnummer BE09 3300 7312 8657 van RED!
 met mededeling van je naam en "lidgeld 2023"

De steun van vele leden maakt het mogelijk de clubwerking financieel gezond te houden en in goede banen te leiden. Enerzijds hebben we het zwembad nodig om te kunnen trainen en oefenen en anderzijds moet er jaarlijks geïnvesteerd worden in nieuw materiaal en het onderhoud ervan.

In het voorjaar 2023 (paasvakantie) is er een snelcursus Hoger Redder in Tessenderlo/Diest gepland en in het najaar 2023 (september-november) op zondagen in Aarschot.

Bij voldoende kandidaten wordt ook dit jaar er opnieuw een kletsnatte cursus Basisbootredder voor iedereen met veel waterpit georganiseerd!


Interesse? Maak je kenbaar via info@redder.be. Bezorg deze info aan potentiële kandidaten.